Vedno več dajemo poudarka prezračevanja individualnih hiš z najboljšim izkoriščanjem odpadnega zraka in porabo energije za ogrevanje svežega zraka pri prezračevanju hiš.

Novogradnja hiš ter adaptacija starih z menjavo oken in novo toplotno izolacijo, pripelje do tega da je hiša vedno bolj tesna in nujno potrebuje prezračevanje. Če se to izvaja z odpiranjem oken, se energija odvaja v okolje in je potrebna nova energija, da ogreje svež zrak, ki pride v prostor. Tega si marsikdo ne zaveda koliko energije nepotrebne se zavrže. Če se uporablja pa prisilno prezračevanje pa izkoriščamo odpadni zrak in pri tem se odvedena energija z odpadnim zrakom izkoristi za ogrevanje svežega zraka.

Danes je nujno da se vgradi prisilno prezračevanje, to je isto kot pred 30 leti ni imel noben avto klime danes jo ima vsak in ravno tako je z prezračevanjem hiš pred 6 leti smo prvi sistem vgradili za prezračevanje, danes se odloči že skoraj vsaka stranka ki gredi nov objekt.

Izvajamo tudi večje sisteme prezračevanja razne tehnološke odvode, prezračevanje tehnologije in sistema za izkoriščanje odpadne energije pri proizvodnji za nadaljni postopek tehnologije.

WIll Hill BookiesW.BetRoll here...
BetFair F.BetRoll UK Bookies