45-letnica delovanja podjetja

V petek, 20. oktobra 2023, bo podjetje Dulc, d. o. o., praznovalo svojo 45-letnico delovanja. Ob tej posebni priložnosti vas vabimo, da se nam pridružite na Dnevu odprtih vrat, ki bo potekal, od 10.00 do 16.00, na lokaciji podjetja (Stranje pri Škocjanu 7).

S pomočjo različnih stojnic vam bomo predstavili našo široko ponudbo storitev, ki jih podjetje izvaja (ogrevanje, hlajenje, vodovod, prezračevanje, ipd.) Predstavili vam bomo tudi naše poslovne partnerje ter vam ponudili osebno svetovanje in izdelavo ponudb s strokovnjaki na področju strojništva. To je odlična priložnost, da podrobneje spoznate naše delo, naš način poslovanja, prednosti, ki jih podjetje ponuja ter pridobite nasvete in odgovore na vaša vprašanja.

Dan odprtih vrat bomo popestrili tudi z nagradnimi igrami, veliko dobre volje, okusno pogostitvijo, prijetnim druženjem s poslovnimi partnerji in skrivnostnim glasbenim gostom.

Naši dolgotrajni in zaupanja vredni poslovni partnerji, ki vam bodo svetovali na dogodku so predstavniki podjetij Viessmann, Agregat, Vitanest, Bossplast in Mesec.

Prosimo vas, da svojo udeležbo potrdite na info@dulc.si ali na telefonsko številko 07 33 747 20.

Vljudno vabljeni!

 

 

 

07 33 747 20